MIÉRT SZÜKSÉGES EGY PROFI SMINKES AZ ESKÜVŐI SMINK ELKÉSZÍTÉSÉHEZ?

Több éves szakmai tapasztalat nélkül is tudni, hogy az Ara kifogástalan megjelenést szeretne a Nagy napon, olyan sminket, amely kiemeli szépségét, bírja a násznép puszijait, a lakodalmi mulatságot, és jól mutat a fotókon. Egy jó sminkes pont ezt tudja, mindamellett, hogy pontosan, tisztán dolgozik, és megnyugtató a jelenléte. A sminkhez használt professzionális termékek biztosítják, hogy a smink a viselőjéhez illő, esztétikus és tartós is legyen.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 
1Mi történik a próbasminken?
Először részletesen megbeszéljük az elképzeléseidet és hogy mennyire szoktad magad sminkelni általában. Megnézem, milyen lesz a ruhád, a frizurád, az esküvő stílusa, majd közösen alakítjuk ki a Hozzád legjobban illő sminket.Ez az alkalom nagyjából 1,5 óra szokott lenni. Érdemes lehet fehér vagy világos felsőben érkezned.
2Mikor kell fizetnem?
Esküvő napjára időpontot foglalni foglaló fizetésével lehetséges, amely egyben a menyasszonyi sminked ára is. A foglalót lehet próbasmink előtt is fizetni, ha mindenképpen szeretnél lecsapni az időpontra.Természetesen próbasmink után is eldöntheted, hogy szeretnél-e foglalni, így akkor az alkalom után is fizethetsz.A próbasminket helyszínen rendezzük.Helyszínen készpénzzel vagy Revolut applikációval tudsz csak fizetni.
3Mit tartalmaz az ár? Kiszállást lehet kérni?
A menyasszonyi smink próbasminkkel együtt 50 000 Ft. Ha több próbasminket szeretnél, akkor ahhoz új időpontot egyeztetünk és ez ismét 25 000 Ft.A próbasminkhez a helyszínt én biztosítom, az esküvő napjára lehet kérni kiszállást. Ezt előzetes egyeztetés után tudok árajánlatot küldeni.
4Mikor érdemes a próbasminket kérni?
Ez teljesen rajtad múlik. Lehet az esküvő napja előtt pár héttel is, amikor már kialalkult a végleges összkép. Túl vagy egy új hajszínen, a bőröd sem fog tovább barnulni, vagy az eksüvői dekoráció is fixálódott.Ha viszont biztosan a megfelelő sminkest szeretnéd megtalálni, akkor érdemes lehet jóval korábban elmenni egy prbasminkre. Így megtapasztalhatod, hogy meg tudja-e valósítani az általad elképzelt sminket, és hogy működik-e a kémia kettőtök között. Azt javaslom, csak olyan szolgáltatóval dolgozz a Nagy Napon, akiben maximálisan megbízol. Plusz egy második körös finomhangolásra is van időd, ha az első sminkben nem vagy biztos.Annyi biztos, hogy mielőbb érdemes szakemberhez időpontot foglalni, mivel nem ritka, hogy egy évre előre betlenek az időpontok.
5Mi van, ha nem tetszik a próbasmink?
A próbasmink során több mindent is kipróbálunk, többféle színt, formát és textúrát, egyes elemeket cserélhetünk, hogy megtaláljuk, amit elképzeltél. Így az esküvőn már nyugodtan rám bízhatod magad és a legtökéletesebb formádban tündökölhetsz.Ha az első alkalom után van még benned kétely, akkor javaslom, hogy gyere el még egy alkalomra, mert nem ritka, hogy a második, más stílusú smink lesz az igazi.
6Mi történik a nagy napon?
A megbeszélt helyszínen és időben találkotunk.Leggyakrabban a frizurával kezdtek, majd jön a smink. A menyasszonyi sminkre érdemes 1-1,5 órát is rászánni, mivel ezen a napon előfodulhat, hogy többször meg kell állnunk. Javaslom, hogy úgy számolj, hogy az indulás előtt fél órával már legyél készen felöltözve. , így egy kis csúszás még beleférhet.
7Hogyan készítsem fel a bőröm a sminkre?
Kérlek, a próbasminkre smink nélkül érkezz, hogy a letisztítással ne menjen az idő.A helyes bőrápolásra, hidratálásra érdemes odafigyelni, mivel a smink szebb és tartósabb is lesz egy ápolt bőrön.Pár tippet én is tudok adni, de javaslom, hogy keress egy jó kozmetikust az esküvő előtt és beszéljetek meg egy kezelési tervet. Nem csak a tisztítás a fontos, hanem egy feltöltő, kényeztető kezelés és jól eshet a bőrödnek a Nagy Nap előtt.

AMIRE SZÁMÍTHATSZ, HA ÉN KÉSZÍTEM A SMINKED

 

Minőségi termékek

Az általam használt minőségi alapanyagok biztosítják, hogy a smink esztétikusan mutasson, és biztonságos anyagok kerüljenek a bőrödre
 

Tartós smink

Ugyancsak a profi anyagok biztosítják, hogy a smink a legnagyobb melegben és a könnyek mellett is tartson
 

Hozzád illő smink

Nemcsak a mai trendeket veszem figyelembe, hiszen a legfontosabb, hogy a Te személyiséged, a szépséged kerüljön előtérbe
 

Kényelem

Szolgáltatásaimat kiszállással vállalom, így otthon, kényelemben készülődhetsz

MENYASSZONYAIM VÉLEMÉNYE

 
 • menyasszonyi smink
  A sminkelés jó hangulatban telt, mintha régóta ismernénk egymást. A smink elkészítésében fontos szerepe volt a beszélgetésnek, hogy 
a tényleg hozzám illő smink valósuljon meg, ami nagyon jól sikerült. És bár Anna kérte, hogy 
a díszítésnél fogjam vissza magam (sajnos ez nem sikerült :)), de a sminkem azt is nagyon jól bírta egészen az esküvő végéig. :)
 • Anna készítette el a menyasszonyi sminkemet. Türelmes és kedves volt végig, nagyon tetszett a végeredmény.
 • Anna gyönyörű és természetes sminket varázsolt nekem a nagy napra, pont amilyet szerettem volna. Csak ajánlani tudom
 • Gyönyörű és tartós menyasszonyi sminket készített Anna, imádtam, meg sem mozdult egész este:) külön köszönet a nyugtató szavakért a sminkelés alatt!:)
 • Szeretném megköszönni a sminket, amit az esküvőmre készítettél nekem. Rengetegen megdícsérték! Csodálatos lett és szuper tartós ,pontosan olyan volt, amilyet szerettem volna, amilyet a nagy napra elképzeltem!!! Mégegyszer köszönöm neked!! 😍 Te vagy a legjobb!!! ❤️❤️❤️❤️❤️
 • Anna igazán profi anyagokkal, gyönyörűen sminkel, maximálisan elégedett voltam, kedves és figyelmes, 100%-ig teljesítette minden apró kérésemet. Gyönyörű fotók készültek az esküvőnkön-hála az ő sminkjének is!
 • Anna nagyon jó, profi sminkes. Az elképzelésemnek megfelelően készítette el menyasszonyi sminkemet. Csak ajánlani tudom ! :)
 • Csak ajánlani tudom! :) A hétköznapok során csak nagyon kevés sminket hordok, ezért nem voltam könnyű eset. Nem igazán tudtam, hogy mit szeretnék, mi állna jól. De Panni nagyon gyorsan ráérzett a stílusomra és tökéletes sminket készített, nagyon illett hozzám és igazán jól éreztem magam benne.
 • Szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire hálás vagyok Annának az esküvői sminkekért! :)A polgári és az egyházi esküvőmre is ő készítette el a sminkemet. Ezt megelőzte két próbasmink is. Mindegyik sminkelés nagyon jó hangulatban telt. A nagy napokon a sminkelés hangulatát Anna zseniális, külön erre az alkalmakra készített zeneválogatása is oldotabbá tette.Emellett minden felmerülő kérdésemre nagy odafigyeléssel válaszolt és közben gyönyörű sminkeket készített nekem.Professzionális munkát végzett. Nagyon-nagyon szépnek éreztem magam mindkét sminkben. A sminkek nem csak szépek, hanem nagyon tartósak voltak. Hajnalig szinte tökéletesen bírták a gyűrődést. És mindenki megdicsérte a sminkemet.Hálásan köszönöm Neki, hogy professzionális munkáival hozzájárult az esküvőmhöz.
 • Egy csodás napot kezdtünk Annával  Aki tökéletes sminket varázsolt nekünk. Munkájával nagyon elégedett vagyok, alapos és precíz  emellett teljesen úgy ereztem magam mintha egy baráti csajos közös sminkelés lenne 
 • menyasszonyi smink esküvői smink mateannasmink bride Győr
  Kedves Anna! Nagyon örülök, hogy megtaláltalak téged! Életem legszebb eseményein mindig számíthattam Rád! Munkád abszolút profikhoz méltó, egyedi és igényes! Bármikor szükségem lesz alkalmi sminkre, csakis te leszel a befutó! 😃 A legjobb visszaigazolás, mikor barátok is megdicsérik a munkádat, amely mindig személyre szabott és hibátlan! Azóta már több ismerősöm is felkeresett téged, és ők is mind elégedett voltak! Így tovább! Remélem, hogy sok közös munka vár még ránk!
  Iza
 • menyasszonyi smink esküvői smink mateannasmink_bride_4_Győr
  Nincs is jobb annál, amikor az elképzelésünk valóra válik. Az esküvői sminkem minden szempontból tökéletes volt és már a próbasminknél megkaptam azt, amit szerettem volna: egy visszafogott és egyben gyönyörű sminket. Panni magabiztossága már az első pillanatban meggyőzött és tudtam, hogy jó kezekben leszek.
  Júlia
 • menyasszonyi smink esküvői smink mateannasmink_bride_3_Győr
  Már a próbasmink során megbizonyosodtam róla, hogy Panni tudásában és ügyességében a nagy napon is megbízhatok. A sminket az elképzeléseimnek megfelelően készítette el, ugyanakkor ajánlott olyan lehetőségeket, amikre magamtól nem is gondoltam volna és így a végeredmény egy nagyon szép, letisztult, szemhangsúlyos smink lett, ahol a lényeg az arcvonásaim hangsúlyozása volt, nem pedig azok elrejtése. Panni bebizonyította, hogy az ünnepi smink lehet csillogó anélkül, hogy giccsessé válna! 😊 És ami még nagyon fontos, a smink reggeltől másnap hajnalig hibátlanul tartott, pedig az év legforróbb júliusi napja volt!
  Petra
 • menyasszonyi smink esküvői smink mateannasmink_bride_1_Győr
  Menyasszonyi sminkem elkészítésénél 100%-ban rábíztam magam Pannira. Gyönyörűen elfedte a hetek óta tartó kialvatlanságom nyomait, friss és üde megjelenést biztosított a nagy napra. Igazán különlegessé tette a megjelenésemet, úgy, hogy az egyben természetes is maradt. Teljesen meg voltam elégedve az eredménnyel, profi sminkes, csak ajánlani tudom.
  Boglárka
 • menyasszonyi smink esküvői smink mateannasmink_bride_2_Győr
  Nagyon örülök, hogy megtaláltam Annát, profi munkát végzett. Rugalmassága, nyitottsága és kedvessége sokat segített életem egyik legszebb napján, az esküvőnkön. Tökéletes összhangot teremtett a ruhám a frizurám és a hangulatom között. Csak köszönettel tartozom neki és sok sikert kívánok további munkájához. Remélem lesz még alkalmam találkozni vele a későbbiekben.
  Renáta

ÁRAK

Tipp menyasszonyoknak

Kíváncsi vagy, mivel teheted tartósabbá a menyasszonyi sminked?
Milyen sminkfelszerelés kell a túlélő készletbe az esküvőn?
Elküldöm Neked e-mailben!*

  Megismertem, és elfogadtam az adatkezelési tájékoztatót: (kötelező)
  Hozzájárulok, hogy részemre a Máté Anna ev. hírlevelet küldjön: (kötelező)