MIÉRT SZÜKSÉGES EGY PROFI SMINKES AZ ESKÜVŐI SMINK ELKÉSZÍTÉSÉHEZ?

 

Több éves szakmai tapasztalat nélkül is tudni, hogy az Ara kifogástalan megjelenést szeretne a Nagy napon, olyan sminket, amely kiemeli szépségét, bírja a násznép puszijait, a lakodalmi mulatságot, és jól mutat a fotókon. Egy jó sminkes pont ezt tudja, mindamellett, hogy pontosan, tisztán dolgozik, és megnyugtató a jelenléte. A sminkhez használt professzionális termékek biztosítják, hogy a smink a viselőjéhez illő, esztétikus és tartós is legyen.

AMIRE SZÁMÍTHATSZ, HA ÉN KÉSZÍTEM A SMINKED

 

Minőségi termékek

Az általam használt minőségi alapanyagok biztosítják, hogy a smink esztétikusan mutasson, és biztonságos anyagok kerüljenek a bőrödre
 

Tartós smink

Ugyancsak a profi anyagok biztosítják, hogy a smink a legnagyobb melegben és a könnyek mellett is tartson
 

Hozzád illő smink

Nemcsak a mai trendeket veszem figyelembe, hiszen a legfontosabb, hogy a Te személyiséged, a szépséged kerüljön előtérbe
 

Kényelem

Szolgáltatásaimat kiszállással vállalom, így otthon, kényelemben készülődhetsz

MENYASSZONYAIM VÉLEMÉNYE

 
 • Egy csodás napot kezdtünk Annával  Aki tökéletes sminket varázsolt nekünk. Munkájával nagyon elégedett vagyok, alapos és precíz  emellett teljesen úgy ereztem magam mintha egy baráti csajos közös sminkelés lenne 
 • menyasszonyi smink esküvői smink mateannasmink bride Győr
  Kedves Anna! Nagyon örülök, hogy megtaláltalak téged! Életem legszebb eseményein mindig számíthattam Rád! Munkád abszolút profikhoz méltó, egyedi és igényes! Bármikor szükségem lesz alkalmi sminkre, csakis te leszel a befutó! 😃 A legjobb visszaigazolás, mikor barátok is megdicsérik a munkádat, amely mindig személyre szabott és hibátlan! Azóta már több ismerősöm is felkeresett téged, és ők is mind elégedett voltak! Így tovább! Remélem, hogy sok közös munka vár még ránk!
  Iza
 • menyasszonyi smink esküvői smink mateannasmink_bride_4_Győr
  Nincs is jobb annál, amikor az elképzelésünk valóra válik. Az esküvői sminkem minden szempontból tökéletes volt és már a próbasminknél megkaptam azt, amit szerettem volna: egy visszafogott és egyben gyönyörű sminket. Panni magabiztossága már az első pillanatban meggyőzött és tudtam, hogy jó kezekben leszek.
  Júlia
 • menyasszonyi smink esküvői smink mateannasmink_bride_3_Győr
  Már a próbasmink során megbizonyosodtam róla, hogy Panni tudásában és ügyességében a nagy napon is megbízhatok. A sminket az elképzeléseimnek megfelelően készítette el, ugyanakkor ajánlott olyan lehetőségeket, amikre magamtól nem is gondoltam volna és így a végeredmény egy nagyon szép, letisztult, szemhangsúlyos smink lett, ahol a lényeg az arcvonásaim hangsúlyozása volt, nem pedig azok elrejtése. Panni bebizonyította, hogy az ünnepi smink lehet csillogó anélkül, hogy giccsessé válna! 😊 És ami még nagyon fontos, a smink reggeltől másnap hajnalig hibátlanul tartott, pedig az év legforróbb júliusi napja volt!
  Petra
 • menyasszonyi smink esküvői smink mateannasmink_bride_1_Győr
  Menyasszonyi sminkem elkészítésénél 100%-ban rábíztam magam Pannira. Gyönyörűen elfedte a hetek óta tartó kialvatlanságom nyomait, friss és üde megjelenést biztosított a nagy napra. Igazán különlegessé tette a megjelenésemet, úgy, hogy az egyben természetes is maradt. Teljesen meg voltam elégedve az eredménnyel, profi sminkes, csak ajánlani tudom.
  Boglárka
 • menyasszonyi smink esküvői smink mateannasmink_bride_2_Győr
  Nagyon örülök, hogy megtaláltam Annát, profi munkát végzett. Rugalmassága, nyitottsága és kedvessége sokat segített életem egyik legszebb napján, az esküvőnkön. Tökéletes összhangot teremtett a ruhám a frizurám és a hangulatom között. Csak köszönettel tartozom neki és sok sikert kívánok további munkájához. Remélem lesz még alkalmam találkozni vele a későbbiekben.
  Renáta

ÁRAK

Tipp menyasszonyoknak

Kíváncsi vagy, mivel teheted tartósabbá a menyasszonyi sminked?
Milyen sminkfelszerelés kell a túlélő készletbe az esküvőn?
Elküldöm Neked e-mailben!*

Megismertem, és elfogadtam az adatkezelési tájékoztatót: (kötelező)
Hozzájárulok, hogy részemre a Máté Anna ev. hírlevelet küldjön: (kötelező)